Κυριακή, 15 Ιουλίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑ

ΔΗΛΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑ, ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ (ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ)

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ, ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ………………………….……........


Όνομα…………………….......................Επώνυμο…………………………..................... Όνομα…Πατρός........................................... Όνομα Μητρός ............................................
Διεύθυνση……...................................................................................................................... Περιοχή ........................................................................................ Τ.Κ................................. Αριθμός Ταυτότητας ...............................
Αρχή Έκδοσης.................................... Ημερομηνία Έκδοσης .................................Ημερομηνία Γεννήσεως............................ Επάγγελμα. .....................….Υπηκοότητα ………................ Θρήσκευμα ....................

 


ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ-ΔΗΛΩΣΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ . ΠΡΟΣ τον…κ.  .................................. ......(αρμόδιο εισαγγελέα)....Κοινοποιείται ακόμη προς :

-Κάθε αρμόδια Εθνική και Διεθνή Αρχή της προστασίας των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και του Πολίτη, καθώς επίσης και των αρμοδίων Εκλογοδικείων αναλόγως.

-Όλα τα Γενικά Επιτελεία Ενόπλων Δυνάμεων, προκειμένου να ενημερωθούν επίσημα όλοι οι ανώτεροι Αξιωματικοί ότι ενσυνείδητα έχουν καταπατήσει τον Όρκο τους, τουλάχιστον από την 24–11–2011 και ότι θα θεωρηθούν εχθροί εάν δεν σταματήσουν άμεσα να υπακούουν στις εντολές των Πολιτικών προϊσταμένων τους, οι οποίοι από την 24–11–2011 κατηγορούνται επίσημα από την Ελληνική Δικαιοσύνη για Εσχάτη Προδοσία

- Κάθε Αρχή αρμόδια για την προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, και του πολίτη, εθνική και διεθνής αρχή, επίσης και των αρμοδίων εκλογοδικείων αναλόγως .

-Καθώς και προς την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών .Κύριε εισαγγελέα .

Ζητώ από εσάς , καθώς και από κάθε άλλον αρμόδιο, είτε τώρα είτε μετά την απελευθέρωση τής πατρίδος, να λάβετε υπ’ όψιν, ότι:

 συμφωνώ απόλυτα με αυτήν  την αίτηση -δήλωση- καταγγελία και τήν οποία σάς καταθέτω αφού, εγώ και οι συμπολίτες μου, δεχόμαστε κατά «μέτωπο επίθεση»  από όλους τούς βουλευτές του κοινοβουλίου .Πλέον είμαι σίγουρος, ότι είς εξ αυτών, δια της ενσυνείδητης παραλήψεως του να προσφέρει την πρώτη υπογραφή προς την συμπλήρωση των 30 (υπογραφών-βουλευτών) που χρειάζονται προκειμένου να γίνει άρση της βουλευτικής ασυλίας και άμεσα να ασκηθεί δίωξη εναντίον όσων πολιτικών έχουν κλέψει. Ώστε να δοθούν τα κλεμμένα άμεσα πίσω σε εμένα και τους συμπολίτες μου από τους οποίους εκλάπησαν ώστε αποφευχθούν καί οι μελλοντικές από χρέη αυτοκτονίες , όπως θα είχαν αποφευχθεί και οι 2.000- αυτοκτονίες συμπολιτών μου από χρέη που δημιουργήθηκαν  τα τελευταία 2 χρόνια, εξ’ αιτίας των χρηματικών βαρών που μας συσσώρευσαν οι πολιτικές κυβερνήσεις της περιόδου αυτής .

Φοβάμαι κύριε πρόεδρε μήπως είμαι εγώ ο επόμενος ή κάποιος άλλος συμπολίτης μου που θα αυτοκτονήσει από χρέη. Ενώ στη συνείδηση εμού και των συμπολιτών μου, ο κάθε ένας εξ’  αυτών (των βουλευτών) δια της υπεκφυγής του να προσφερθεί και να υπογράψει πρώτος προς την συμπλήρωση των 30 υπογραφών , ευθύνεται για τις μέχρι στιγμής αυτοκτονίες συμπολιτών μου από χρέη. Επειδή απλά, (και δια της ενσυνείδητης παραλήψεώς του, ως εχθρός της πατρίδος πλέον, κανείς εκ των βουλευτών του κοινοβουλίου ακόμη και τώρα μετεκλογικά δεν έχει κάνει κάποια δήλωση και να πει ότι θα βάλει την πρώτη υπογραφή προς τη συμπλήρωση των 30, που απαιτούνται για να ασκηθεί δίωξη εναντίον των πολιτικών που έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα και που έχουν πατήσει τόν ΌΡΚΟ τους παραβιάζοντας άρθρα τού Ελληνικού Συντάγματος, εκτελώντας ενσυνείδητα εντολές του εχθρού και εισβολέα.

 Ζητώ να αφαιρεθεί άμεσα το όνομα μου από τα βιβλία των καλπών (και το αφαιρώ εγώ με ετούτη ‘ δω τήν επίσημη δήλωσή μου, όπου στις 17 Ιουνίου εγώ και αρκετοί συμπολίτες μου, εξαπατηθήκαμε και λάβαμε μέρος σε εκείνες τις παράνομες εκλογές που είχε στήσει με δόλιες διαδικασίες ο εχθρός και κατακτητής της πατρίδος μου.

Δηλώνω από σήμερα ότι  συμφωνώ απόλυτα με όλους τους συμπολίτες μου εκείνους οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν στις 17 Ιουνίου 2012 δια της αποχής των και με εκείνους οι οποίοι έχουν καταθέσει ετούτη εδώ την αίτηση- δήλωση -καταγγελία όπου καί εγώ, από σήμερα είμαι συκαταγγέλλων ΚΑΙ σάς καταθέτω εδώ τώρα...

Έτσι, δεν αναγνωρίζουμε εκλογικούς νόμους, νομοθετημένους σε περιόδους υποδούλωσης και κατοχής (όπως ετούτη εδώ όπου διανύουμε τώρα, στην πατρίδα μας εγώ και οι συμπολίτες μου), νόμους νομοθετημένους παράνομα από επίσημα κατηγορουμένους από την Ελληνική Δικαιοσύνη μάλιστα για έσχατη προδοσία, νομοθέτες . Καταδικάζουμε εκείνους τούς εκλογικούς νόμους κύριε πρόεδρε και που κακώς τα ονόματα των άνω κατηγορουμένων εκείνων αλλά τυχόν συναυτουργών των, ευρίσκονταν παρανόμως , μέσα στα ψηφοδέλτια των Εθνικών μας εκλογών..

Κύριε Εισαγγελέα.

Σας ανακοινώνω πως από σήμερα σταματώ να αναγνωρίζω, την νυν Κυβέρνηση,  ως την νόμιμη Κυβέρνηση της Ελλάδος. Ως εκ τούτου, όχι μόνο δεν αναγνωρίζω καμία απόφαση της, κανένα ψήφισμα της και καμία εξουσία της, αλλά όλα τα άνω που απορρέουν από εκείνην, τα καταδικάζω και τα θεωρώ εχθρικά αναγνωρίζοντάς τα ως εχθρική εισβολή.

Καταγγέλλω την Κυβέρνηση και όλα τα συμμετέχοντα κόμματα (τα οποία όχι μόνο ενορχήστρωσαν και πραγματοποίησαν εκλογές που είναι παράνομες και κυρίως εχθρικές προς την Πατρίδα μου και τους συμπολίτες μου) για σύσταση, συναυτουργία, και από κοινού δράση με δόλο και πρόθεση προκειμένου να βλάψουν ανεπανόρθωτα την Πατρίδα μου και τους συμπολίτες μου και εμένα τον ίδιο, για:

προσχεδιασμό, ενορχήστρωση εκλογών προδοτικών και παράνομων τόσο κατά τον Εθνικό όσο και κατά τον Διεθνή νόμο, όπου στις (6 Μαιου 2012 ή στις 17\62012) εκκαλούμεθα εκ του καθήκοντος, εγώ και οι συμπολίτες μου, να ασκήσουμε τα εκλογικά μας δικαιώματα ενσυνειδήτως.

 Επίσης:  

Σύμφωνα με το δικαίωμα που μου δίνει το άρθρο 120 του Συντάγματος των Ελλήνων, (αλλά και το αναφαίρετο δικαίωμά μου ως ελεύθερος άνθρωπος ) εμού αλλά και όλων ημών των ευσυνείδητων συνανθρώπων συμπολιτών - συμπατριωτών να προασπίσουμε με οιονδήποτε τρόπο την ανθρώπινη υπόστασή και αξιοπρέπεια μας αλλά και κάθε ανθρώπινο δικαίωμα που απορρέει από αυτήν, όπου τούτη τη στιγμή απειλείται από τον εισβολέα και εχθρό και διοργανωτή τούτων των παράνομων και προδοτικών εκλογών δια των ομήρων του νυν κυβερνώντων αλλά και των επίσης ομήρων του που είναι όλα τα κόμματα, τα οποία δεν έχουν ακόμη προβάλει ουδεμία αντίσταση στον εισβολέα και που είναι απόλυτα σύμφωνα με τις αποφάσεις και τις εχθροπραξίες του εχθρού καθώς τον διευκολύνουν ενεργά ή παθητικά, οφείλω:

Να αντισταθώ με όποιο τρόπο μπορώ σε αυτή την μη νόμιμη κυβέρνηση και τους συνεργούς της όποιοι προς το παρόν είναι, και σε όλα τα εντός και εκτός βουλής κόμματα και κινήματα και λοιπά κομματικά μορφώματα ή πολιτικούς φορείς και οργανισμούς . Έτσι, σας ενημερώνω πως από σήμερα και μέχρι την διεξαγωγή νόμιμων εκλογών προχωρώ στις παρακάτω δράσεις:

1_.Καταγγέλω και καταδικάζω προς το παρόν τους Ανώτερους Αξιωματικούς Ενόπλων Δυνάμεων, για καταπάτηση του Όρκου που έχουν δώσει ενώπιον Θεού και ανθρώπων  «να φυλάττουν πίστη στην Πατρίδα, να προστατεύουν το Λαό, να υπακούουν στο Σύνταγμα και τους νόμους του Κράτους», να μην υπακούουν σε εντολές ατόμων που γνωρίζουν ότι έχει ανακοινωθεί ότι είναι Ύποπτοι για Εσχάτη Προδοσία, όπως Δημοσίως και επισήμως ανακοινώθηκε από την Ελληνική Δικαιοσύνη αλλά και από την έδρα της Ελληνικής Βουλής, και το γνωρίζουν τουλάχιστον από την 24-11-2011 ότι αυτές οι εντολές πλέον πηγάζουν από τον εχθρό του Λαού και δίνονται σε Αξιωματικούς από επίσημα κατηγορούμενους ως ύποπτους εσχάτης προδοσίας.

2. Για ληστρική κλοπή του ίδρωτα-πλούτου του δικού μου, όπως και όλων των φορολογούμενων συμπολιτών μου ο οποίος από τις 24 – 11 – 2011, εξακολουθεί να τους συντηρεί στην επιβίωση των, μέσω των μηνιαίων απολαβών των έως και σήμερα.

3. Εγώ και οι συμπολίτες μου, θεωρούμε επικίνδυνους για την ασφάλεια και την ακεραιότητα των συνόρων της Πατρίδος μας όπως και την φύλαξη αυτής και των συνόρων της. Συνεπώς και για την δική μας ασφάλεια όλων ημών που ζούμε εντός των ορίων της Ελληνικής Επικρατείας και δέν αναγνωρίζω καμία -μα καμία- χρηματική οφειλή προς το κράτος που να την διαχειρίζεται αυτή η μη νόμιμη κυβέρνηση. Έτσι:

1. Σταματώ να πληρώνω οποιοδήποτε φόρο, είτε έμμεσο είτε άμεσο.

2.Δεν αναγνωρίζω καμία οικονομική υποχρέωση προς δημόσια ή ιδιωτική υπηρεσία που να τελεί υπό τις οδηγίες της ανωτέρω Προδοτικής Κυβερνήσεως .

3.Δεν αναγνωρίζω καμία απόφαση εκτελεστικής αρχής που να τελεί υπό τις οδηγίες της –ειδικά όσον αφορά σε κατασχετές διαθέσεις, παραπάνω δράσεις μου θα γίνουν αποκλειστικά και μόνο από το καθήκον που μου επιβάλλει το άρθρο 120 του Συντάγματος. Οποιαδήποτε αξιολόγηση ή εκδίκαση αυτών των δράσεων υπό άλλο πρίσμα θα είναι παράνομη και καθεστωτική. Εγώ – και οι συμπολίτες μου – περιμένουμε την δικαίωση των προαναφερθέντων πράξεων μας και την αναγνώριση τους ως απόλυτα νόμιμες από μια κυβέρνηση που θα εκλέξει ο Ελληνικός Λαός μέσα από νόμιμες και διαφανείς διαδικασίες. Από αυτήν περιμένουμε, επίσης, την αναγνώριση πως καμία ευθύνη δεν έχουμε για τις επιπτώσεις αυτών των πράξεων, όπως και την διαγραφή οποιασδήποτε ποινής μάς επιβληθεί από την τωρινή κυβέρνηση, ξέροντας άλλωστε ότι οι εντολές προς αυτήν έρχονται πλέον απ τον εχθρό (τιμή μου θα είναι η κάθε ποινή από την παρούσα μη νόμιμη κυβέρνηση και εξαιτίας αυτών ή από όποια άλλη κυβέρνηση προδοτικού χαρακτήρα τυχόν θα προκύψει από ετούτες τις παράνομες και άκυρες για μένα και τους συμπολίτες μου εκλογές. Φυσικά, κανένας κομματικός σχηματισμός δεν θα πάρει την ψήφο μας αν δεν μας εγγυηθεί πρώτα γραπτώς πως αναγνωρίζει τις προαναφερθείσες πράξεις μας ως πράξεις που έγιναν υπό το άρθρο 120του Ελληνικού Συντάγματος, και που σκοπό είχαν την επαναφορά της ειρήνης, της νόμιμης τάξης και της δημοκρατίας .....Επίσης  καταγγέλλω και καταδικάζω το παράνομο και στημένο σκέλος των μάλιστα εθνικών εκλογών ετούτων, στα ψηφοδέλτια των οποίων παρανόμως και δολίως θα βρίσκονται ονόματα πολιτικών οι οποίοι κατηγορούνται επίσημα για εσχάτη προδοσία καθώς και όλα τα κόμματα για την ενσυνείδητη αδράνειά των σιωπή των . Δεν αναγνωρίζω αυτές τις εκλογές, ούτε ως νόμιμες και ούτε ως έγκυρες. Καί τίς καταδικάζω.
Λαμβάνοντας σοβαρά υπ’ όψη την εμπόλεμη πλέον (και κατοχική υπό του εισβολέως εχθρού και κατακτητή ) κατάσταση την οποίαν βρίσκεται τώρα η πατρίδα όπου σε εκείνες τις περιπτώσεις λογικό είναι πολλοί συμπολίτες μας να τελούν υπό ομηρία. Έτσι, δεν έχω από εσάς αλλά και τον θεσμό όπου υπηρετείτε τις ανάλογες απαιτήσεις όπου θα έπρεπε να είχα εν καιρώ Δημοκρατίας και ειρήνης . Σας ζητώ να κοινοποιήσετε ετούτες μου τις δηλώσεις –αιτιάσεις σε αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες προπάντων σε διεθνείς αρμόδιες αρχές για την τήρηση των διεθνών συμφωνιών μεταξύ των κρατών και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και να τους γνωστοποιήσετε επίσης ότι, εγώ και οι συμπολίτες μου, και τώρα αλλά και μετά την αποκατάσταση της δημοκρατίας και την απελευθέρωση της πατρίδος, επιφυλασσόμεθα για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας και εκ του παντός τυχόν υπευθύνου.

Σας ευχαριστώ, κ. Πρόεδρε, για την υπομονή σας να με ακούσετε, κατανοώ πλήρως την θέση την οποίαν βρίσκεσθε και σας διαβεβαιώνω πως μπορείτε να επαφίεστε στην απόλυτα ανθρώπινη και πατριωτική μου συνείδηση.Μετά τιμής

Υπογραφή (ονοματεπώνυμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα υβριστικά σχόλια φωτογραφίζουν αυτόν που τα αναρτά.