Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016

Προμηθεύς 9


Το ανωτέρω σκίτσο απεικονίζει μια ρουκέτα μήκους 4 μέτρων, η οποία κατασκευάζετε στην Ελλάδα (2013),  με την διαφορά ότι δεν θα την προμηθευτεί ο Ε.Σ.  .

Πρόκειται για μια απλή σε γενικές γραμμές κατασκευή η οποία  την κατάλληλη στιγμή χωρίζετε σε 8+1 τμήματα.

Έχει  μικρό και λυτό σύστημα καθοδήγησης και ελέγχου με σκοπό τον μικρότερο δυνατό επηρεασμό από αντίπαλα υψηλής τεχνολογίας αντίμετρα .

Γενικά, πρόκειται για μια ρουκέτα με μικρές έως πολύ μικρές ικανότητες όσον αφορά την έκταση των φθορών που μπορεί να προκαλέσει, αλλά έχει μεγάλη ακτίνα δράσης 300+ χιλ. και  μικρό ίχνος στα ραντάρ.

Όμως.

Ο λόγος  της κατασκευής, ήρθε σαν ιδέα όταν έγινε κατανοητό πλέον ότι  οι δυνατότητες της Ελλάδας  για κατασκευή ενός αξιοπρεπούς αμυντικού  όπλου ήταν αδύνατη λόγο περιορισμένων οικονομικών δυνατοτήτων.

Βασιζόμενοι  λοιπόν στην πρακτική των δυνατών,  να ανιχνεύουν και να καταρρίπτουν με διάφορα μέσα οτιδήποτε τους  θέτει σε κίνδυνο,  εφαρμόσαμε την βάση των πολεμικών τεχνών που χρησιμοποιεί την δύναμη του αντιπάλου εναντίον του.

Με λίγα λόγια,  οι 5000 κατασκευασμένες μέχρι τώρα  ρουκέτες (5000 Χ 9 = 45,000 ρουκέτες) , θα εξαπολύονται μαζικά  κατά του αντιπάλου .

Αποτέλεσμα,  ο εχθρός μη γνωρίζοντας την ικανότητα των ρουκετών θα τις καταρρίπτει  και  πρακτικά  θα εξαντλείται  από αμυντικά όπλα.

Δέκα  ρουκέτες κατά πλοίου σημαίνει  90 πιθανοί κίνδυνοι γι’ αυτό .    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα υβριστικά σχόλια φωτογραφίζουν αυτόν που τα αναρτά.