Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2013

Σωτήριος Σοφιανόπουλος πριν 39 χρονια

 
 
 
 
Σωτήριος Σοφιανόπουλος πριν 39 χρονια
 Εδώ και μια 39 χρόνια έχει ξεκινήσει στην Ελλάδα, ότι κάτω από το υπέδαφος της, υπάρχουν πλούσιοι υδρογονάνθρακες, και μάλιστα στην υποτιθέμενη αποκάλυψη του δημοσιογράφου Κώστα χαρδαβελα ,ο πρώην πρόεδρος και βουλευτής του πασοκ ο κύριος μαζί τα φάγαμε πάγκαλος. τον είχε βγάλει και τρελό...

Από τότε λοιπόν και σιγά σιγά ξεπρόβαλαν κάποιοι
ψευτοεπαναστάτες, του σήμερα, αλλά λαμόγια της τότε εποχής, τύπου ΤΡΑΓΚΑ και ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ,να αποκαλύπτουν ότι η Ελλάδα είναι πλούσια χώρα σε πετρέλαια.. έτσι λοιπόν θα αποκαλύψω σε όλους σας. και για όσους δεν γνωρίζεται βέβαια ότι η Ελλάδα ήταν εδώ και πολλά χρόνια πλούσια χώρα από κοιτάσματα πετρελαίων..τι ήταν λοιπόν αυτό που τους έκανε τόσα χρόνια να σιωπούν??

Γιατί τόσα χρόνια δεν αποκάλυπταν το υπόγειο χρυσάφι της Ελλάδας?

Γιατί έφαγαν τον άνθρωπο που προσπάθησε να κάνει την Ελλάδα να ανήκει στην ελίτ των πετρελαίων???

Σε μια εκπομπή λοιπόν του Κώστα χαρδαβελα, με θέμα τα πετρέλαια της Ελλάδας, και όπου εκεί ήταν καλεσμένος και ο κυριακος βελοπουλος, στέλεχος τότε του καρατζαφερη στο ΛΑΟΣ αναφερόντουσαν και έλεγαν ότι στο ιόνιο μπορεί να έχει και 500 εκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο!

Στη περιοχή γύρω από τη Θάσο λέγανε ότι μπορεί να έχει μεγάλα κοιτάσματα που καλύπτουν το 50% των αναγκών της χώρας!!

Αλλά δεν μας αφήνουν οι Τούρκοι να τα βγάλουμε γιατί είναι περά από τα 6 μίλια!!!

Προβάλουν αίτια πολέμου - Casus belli !!!! άλλοι έλεγαν κάποιοι ότι συμφέροντα της εταιρείας SHELL και του Λάτση (!!!) εμποδίζουν την γεώτρηση και την έρευνα για πετρέλαια!

Είπαν επίσης ότι σήμερα η αύξηση μόνον 1 δολαρίου στην διεθνή τιμή του πετρελαίου επιβαρύνει τη χώρα μας με 150 εκατομμύρια δολάρια!!!!!!

Και ενώ έκαναν τέτοια εκπομπή ..........δεν έκαναν ούτε μια αναφορά στα αναβλύζοντα πετρέλαια του Κερί Ζακύνθου και την υπόθεση Σοφιανόπουλου!!!!!!!!!!!!!!! Απλά είπαν γενικώς και αορίστως για θαλάσσια περιοχή Ιονίου, ενώ στο Κερί το πετρέλαιο είναι αναβλύζον στην ξηρά και αντλείτε πολύ πιο εύκολα και με πολύ χαμηλό κόστος!!

Ακόμα και η όσια παρθένα Βελόπουλος, που ήταν παρόν δεν είπε κιχ, μούγκα ενώ γνωρίζει !

Ε! ρε ...... στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ. που εξοντώσατε με τον πιο ελεεινό τρόπο τον Σοφιανόπουλο εγκλωβίζοντας τον στο ιδεολογικό σας χάος δίνοντας του παλιότερα ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΩΡΑ εκπομπή στο τηλεαστυ!!!

Ας δούμε λοιπόν την υπόθεση ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ............. από το 1941 έως το 1945 ο Γερμανικός πολεμικός στόλος έκανε τροφοδοσία καυσίμου πετρελαίου από πετρελαιοπηγές τις οποίες οι Γερμανοί είχαν διανοίξει στην Ζάκυνθο.

Αυτές τις πηγές έκλεισαν οι "σύμμαχοι" Άγγλοι το 1946 με τσιμέντο ταχείας πήξεως, με τη δόλια σκοπιμότητα την καταστροφή της ενεργειακής αυτονομίας των Ελλήνων.

Η απόφραξη των πετρελαιοπηγών Ζακύνθου, ήταν προδοσία των Άγγλων εναντίον των Ελλήνων διότι οι Γερμανοί είχαν αποχωρήσει από την Ζάκυνθο και είχαν επισήμως αποδεχθεί την ήττα τους στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το 1967 - 1973, ο Σωτήριος Σοφιανόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της "ΧΡΩΠΕΙ", με κεφάλαια της "ΧΡΩΠΕΙ" και με την υποστήριξη του πατριώτη πρωθυπουργού της Ελλάδος και της Στρατιωτικής Κυβερνήσεως, έκανε νέες διανοίξεις πετρελαιοπηγών στην Ζάκυνθο όπου και κατασκεύασε ένα μικρό διυλιστήριο δοκιμαστικής παραγωγής το οποίο παρήγαγε άριστης ποιότητος πετρελαιοειδή με ελάχιστα ποσοστά θείου, ενώ είχε εκπονηθεί σχεδιασμός κατασκευής μεγάλου διυλιστηρίου στην Ζάκυνθο. (σημ:

Ο ίδιος ο Σοφιανόπουλος ο πρώτος και μοναδικός στην ιστορία Έλληνας ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ που εξόρυξε πετρέλαιο από ελληνικό έδαφος, έχει δηλώσει σε εκπομπές ότι ο αρχικός ρυθμός παραγωγής ήταν 40 βαρέλια πετρελαίου ανά ημέρα!)

Μετά την "Μεταπολίτευση" το 1974, ο Ελληνοεβραίος προδότης Υπουργός (καταστροφής) βιομηχανίας και ενέργειας του "πρωθυπουργού" Καραμανλή διέταξε την εθνικοποίηση των πετρελαιοπηγών της "ΧΡΩΠΕΙ" στην Ζάκυνθο με την αιτιολογία ότι "η εξόρυξη πετρελαίου είναι αρμοδιότητα του κράτους, και όχι ιδιωτών".

Η «ΧΡΩΠΕΙ», πειθόμενη στην ως άνω αιτιολογία, παρέδωσε τις πετρελαιοπηγές της Ζακύνθου εις το κράτος, και αμέσως μετά ο Έβερτ διέταξε ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΗΓΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ.

Διαπιστώνοντας ο Σοφιανόπουλος την ατιμία – προδοσία κατά της Ελλάδος από τους Καραμανλή και Έβερτ, αυτοδικαίως το 1975 έθεσε πάλι σε λειτουργία τις πετρελαιοπηγές Ζακύνθου και εκάλεσε τις αρχές να τις παραλάβουν εκ νέου και να τις κρατήσουν σε λειτουργία δια παραγωγή Ελληνικού πετρελαίου.

Εις απάντηση, ο Έβερτ, με την συνεργασία της αστυνομίας και της δικαιοσύνης, διέταξε το οριστικό κλείσιμο των πετρελαιοπηγών Ζακύνθου, την καταστροφή του εκεί διϋλιστηρίου της «ΧΡΩΠΕΙ» και την σύλληψη και φυλάκιση του Σ. Σοφιανόπουλου στον Κορυδαλλό, δια να αποδειχθεί ότι η Ελλάδα ευρίσκεται υπό κατοχή Ελληνοεβραίων και μασώνων ελλήνων πολιτικών – στρατηγών των ενόπλων δυνάμεων και ΕΛ.ΑΣ. – και ανώτατων δικαστικών, άπαντων διεφθαρμένων προδοτών πρακτόρων, οι οποίοι αναμιγνύοντας το «τερπνόν» της διαφθοράς με το «ωφέλιμον» της οικονομικής και κοινωνικής ανόδου εις τα ανώτατα κλιμάκια των τριών διεθφαρμένων εξουσιών της Ελλάδος, φυλακίζουν και δολοφονούν τους Έλληνες Δημιουργούς και Πατριώτες όπως έπραξαν προσφάτως με την βιολογική δολοφονία του αδελφού Σωτήριου Σοφιανόπουλου.

Εικόνα από την πρωτότυπη πετρελαιοπηγή άντλησης (σχεδόν) επιφανειακού αναβλύζοντος (!!) πετρελαίου στο Κερί της Ζακύνθου από τον Σ. Σοφιανόπουλο.

Στη Φώτο διακρίνονται επίσης ο δημοσιογράφος Τράγκας και ο Γ. Καρατζαφέρης οι οποίοι γνώριζαν από τότε αλλά σήμερα σιωπούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα υβριστικά σχόλια φωτογραφίζουν αυτόν που τα αναρτά.