Ετικέτες

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Μήνυμα χωρίς αποδέκτη;


Μήνυμα χωρίς αποδέκτη;




Το  διάστημα των 2 σχεδόν  χρόνων ήταν αρκετό για να ολοκληρωθεί το πρώτο στάδιο της διάσωσης  των  ΕΛ ληνων.

Τα μεταγωγικά πλοία  (EΔΩ)  είναι στην εξωτερική ζώνη του ηλιακού συστήματος  και εκεί θα παραμείνουν μέχρι την ολοκλήρωση της αποστολής,  στο τέλος της οποίας  θα γίνει ο επαναπατρισμός των ΕΛ ληνων.

Η Απόδειξη  ότι η αποχώρηση των ΕΛ ληνων  έχει πραγματοποιηθεί  είναι εμφανέστατη, καθώς  τα όντα που κατοικούν  στον  ομφαλό (σημερινή Ελλάδα)  δείχνουν  να έχουν υποστεί  λοβοτομή.

Στο  διάστημα αυτό  έχει έρθει και  το πολεμικό πλοίο Ανθηγένη, το οποίο θα λάβει μέρος  μαζί με τα μαχητικά που συνόδευαν τα μεταγωγικά στην εκκαθάριση του πλανήτη.

Οι διαστάσεις του πολεμικού Ανθηγένη  αγγίζει τα 2.000 χιλιόμετρα και προς το παρόν μένει σε ικανή απόσταση από την γη ώστε να αποφευχθεί η διαταραχή του φλοιού της και ταυτόχρονα αντλεί ενέργεια από το Ήλιο.

Παρόλα αυτά λόγο του μεγέθους του το επόμενο διάστημα θα παρατηρηθεί σεισμική δραστηριότητα  στα ήδη ευαίσθητα σημεία του πλανήτη, καθώς  και κάποιες  ανωμαλίες στον καιρό  και στο μαγνητικό  πεδίο της .

Το  υπάρχον  πυρηνικό  οπλοστάσιο  έχει πλέον  αδρανοποιηθεί  σε ολόκληρο τον πλανήτη πράγμα  για το οποίο θα έρθουν σύντομα  σε διαμάχη  οι  “φολ………………”  ιδιοκτήτες τους, (ενδεικτικά αναφαίρετε η δυσλειτουργία όλων των πυρηνικών εργοστασίων γεγονός  που θα γνωστοποιηθεί  άμεσα)   .

Αναμένεται  η μεταφορά των “………………..”  στους  14.000 εναπομείναντες ΕΛ ληνες που θα δράσουν  στην επιφάνεια της γης  καθώς  και 20.000   “ασπ……….”   για εκκαθαρίσεις κάτω από αυτήν.

Σε επόμενη φάση  οι  “…………….”  θα εκδιωχθούν  και φυλακισθούν στο αστρικό τους σύστημα.

Το μήνυμα αυτό  πιθανότατα δεν έχει αποδέκτη, και μετά βεβαιότητας θα χαρακτηριστεί  παρανοϊκό, γραφικό για όσους δεν γνωρίζουν και  τρομακτικό για αυτούς που γνωρίζουν.

Όμως, ο δημιουργός  ενός  έργου  δεν το καταστρέφει ,διαλύει, συντρίβει  λόγο κάποιας  αποτυχημένης προσπάθειας   μέχρι να εξαντλήσει κάθε ελπίδα.
Ευχή  είναι,  να υπάρχουν ακόμα  όντα  που  θα  αφυπνίσουν τα  αρχέγονα  κύτταρα τους.